Légy a barátunk a Facebook-on!Nézz minket a Youtube-on!

.

Get Adobe Flash player

Haru Fotóstúdió és Grafikai BázisRólunk (,,ars poeticánk”)

Végre megalakult kis üzletünk! Már régóta terveztük, és végre lehetőségünk nyílott rá, hogy felépítsük vállalkozásunkat.

Nagyon szeretjük az állatokat, egyszer az életben majd saját farmot, egy kis tanyát is szeretnénk magunkénak tudni. Szeretjük az állatok "személyiségét", jelenlétüket, létüket. A tiszta alázatos viselkedésük, szerep nélküli életük a világban, világunkban elbűvölő és kápráztató. Fotóinkkal szeretnénk segíteni azoknak az embereknek, gazdáknak, akik profi színvonalon kívánják állataikat viszontlátni,kiállítani, gyönyörködni bennük, de nem nyílik rá lehetőségük, hogy önállóan megvalósítsák mindezt. Mai világunkban, mikor szinte teljesen elszakadtunk a természettől, mindennél fontosabb szerintünk, hogy az állatainkra odafigyeljünk. Az állatok, akiket lefényképezünk, csodálatos lények és minden pillanatuk egy mese, mely az ember számára szinte megérthetetlen, varázslatos. Elbűvölő önzetlenségük az ember felé, a világ felé. Boldogságuk, mely a legszerényebb helyzetekben is jelen van. Szeretetük, melyet a legnagyobb odaadással tudnak adni, tanulnivaló. Ősi, természetes kinézetük, küllemük, melyet csodálattal nézünk az egyetlen, mely számunkra kézzelfoghatóan érinthető. Mindezt szeretnénk megörökíteni képeinkben, hogy Ön is részese lehessen eme állati csodának.

Kik is vagyunk?

Üzletünket ketten vezetjük; segítőtársunk, múzsánk: Haru, a kis border collie. 2011-ben alakultunk. Stúdiónk egy kedvesen berendezett kis helyiség, ahol megfelelő fények, beállítások, eszközök segítségével dolgozunk. Ez a kis műterem a pécsi Hársfasori házak közelében található.

Pártos András festő, vizuális nevelő, grafikus. Legszívesebben naiv, érzelmekben gazdag képeket fest. Legutóbbi nagyszabású munkái a XXI. századi társadalomkritikák. Kiváló érzékkel bánik az ecsettel, festékkel. Megbízható, odaadó. Jól ért a weblapok készítéséhez és szeret fotózni.

Gáll Anikó grafikus. Felsőfokú szakmájában vizuális nevelőtanár, festő. Legszívesebben illusztrációkat, grafikákat készít. Nagyon szeret designok készítésével foglalkozni. Ő a kitaláló, András pedig a kéz. Állandón figyeli, mit hogyan lehetne megváltoztatni, átalakítani, mit érdemes nekik is használni a jövőben. Pápa szeme ellenére, nyitott szemmel jár a világban.

Haru a kis border collie. Ő egy ajándék, egy csoda. Kedves barátunktól, Démuth Rékától kaptuk a kutyust, mely megváltoztatta és előre lendítette életünket, hitünket, bizalmunkat az életben.