Légy a barátunk a Facebook-on!Nézz minket a Youtube-on!

.

Get Adobe Flash player

SzolgáltatásainkFotográfia

Szolgáltatásaink közül a fotózás a legkedvesebb tevékenységünk, szeretjük megörökíteni a megismételhetetlen pillanatokat.
Kihozni a lehető legszebbet a modellből, nem megmásítva, elváltoztatva azt, hanem az önmagában, a helyzetben rejlő szépségét megfogva, előhívva. Szívesen fényképezünk portrékat és teljes alakokat is. Esküvőkön a teljes szertartást és a lakodalmat, az öröm minden pillanatát megörökítjük, és akár videózunk is. Az iskolában a soha vissza nem térő iskolai élményeket, a kis elsősök lelkesedésétől a végzősök ballagásáig. És nem utolsósorban, amit nagyon szeretünk fényképezni, azok az állatok. Nézz körül az Esküvői fotózás a Harutól vagy a Babafotózás a Harutól című weboldalainkon vagy a galériában megnézheted állatos fényképeinket. Étel fotós blogunk is van Haru és a Pucok kuckó.

 

Grafika, Webdesign

Arculatterveinkre, grafikus megmozdulásainkra a sokszínűség jellemző. Képesek vagyunk a megrendelő igényeihez igazodva bármilyen stílusú arculat-és grafikai szolgáltatást nyújtani. Ha nincs a megrendelőnek saját elképzelése, kreatív ötletekkel segítünk egyedi, ízléses dolgok kialakításában. Manapság egyre nagyobb hangsúlya van az internetnek és annak, hogy az ember ott is képviselje magát, de nem mindegy, hogy hogyan. Mert fontos az egyéniség és a tetszetőség, azért hogy kiváljunk a szürke tömegből. Ebben tudunk segíteni! Szívesen készítjük el weboldalát és örömmel tervezzük meg cégük, kenneljük akár teljes arculatát, designját. Referencia munkáinkat a Grafikák a Harutól weboldalon tekintheted meg. Az árak nagyon munkaspecifikusak, kérj árajánlatot a kapcsolat menüpont alatt!

 

Ami kézzel fogható, printek

Nyomdaipari termékeink között a névjegykártyák, kitűzők, meghívók, szórólapok, plakátok és mindenféle tervezőgrafikai finomságok szóba jöhetnek. Például vendéglőknek étlapot, szalvétát, poháralátétet és akár cégért is tervezünk, de ha kell az egész belső designját átszabjuk. Prospektusokat, leporellókat, és akár könyvek szerkesztését, tördelését is vállaljuk, melyeknek illusztrálását és fotografálását is el tudod készíttetni nálunk. A Referencia munkáinkat a Grafikák a Harutól weboldalon tekintheted meg. Az árak nagyon munkaspecifikusak, kérj árajánlatot a kapcsolat menüpont alatt!

 

És ami kézzel készült

Örömmel tervezzük meg egy-egy verses könyv, vagy bármely kiadvány illusztrációját, grafikáját.Szeretnénk a saját képzeletvilágunkkal örömet okozni az olvasóknak, nézőknek. Festményeket és karikatúrákat is szívesen vállalunk, akár portrékat fényképről, akár csendéletet vagy tájképet, de szívesen lefestjük háziállatát is. A már elkészült festményeinkben, dolgainkban, munkáinkban ugyanúgy a kellemes harmónia, a vidám groteszkség a jellemző. Ezek a munkák általában saját ötleteken, kitalációkon alapulnak. Ezek saját képzelt világok, melyek inspirálóan hathatnak a képzőművészeti indíttatású emberekre. Az árak nagyon munkaspecifikusak, kérj árajánlatot a kapcsolat menüpont alatt!